Kinderyogabordspel draaikolkmodel programma

In het draaikolkmodel worden de volgende type kinderen omschreven:
- De clown
- De draaikolk
- De springkikker
- De stille
- Je favorietje
- Leiders
- Meelopertjes

We gaan in de ochtend een spel doen op basis van deze kinder typeringen. Dit zal erg leuk en leerzaam blijken en zal je in de yogapraktijk blijvend kunnen helpen in de omgang met kinderen.
De focus ligt er hier in om je te verdiepen in de typen kinderen die je tegenkomt in je les, en op de verschillende manieren hoe je hier mee om kunt gaan.
bordspel

Als kinderyoga docent/coach/ouder/leerkracht en andere beroepskrachten, kun je je soms als in een draaikolk voelen. Als jij niet in het centrum blijft, bestaat het gevaar dat je wordt meegesleurd. Het evenwicht tussen wat je wil en kunt bereiken wordt besproken. Het draaikolkmodel wordt toegelicht en we oefenen omgangsvormen.

In de middag spelen we het kinderyogabordspel, hierover kunnen vragen worden gesteld en doen we ervaring op met het draaikolkmodel.

Spel te koop

De weideblik heeft het kinderyogabord spel te koop. Om dit spel te bestellen of indien je hier meer informatie over wilt, neem contact op met De Weideblik. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-11772723. Het spel is € 24,50 exclusief verzendkosten, het is ook mogelijk het spel af te halen.