Systemisch kijken naar kinderen programma

Programma

Tijdens de workshop kijk je ook naar je eigen systeem. Je maakt tenslotte ook zelf onderdeel uit van een familiesysteem, met alle lusten en lasten van dien. En misschien loop je nu als ouder of kindercoach keer op keer tegen een innerlijke blokkade aan, die je maar niet kunt wegnemen. Mogelijk is er dan bij jou sprake van een systemisch belasting. Het is belangrijk om daar bij stil te staan. Want hoe minder eigen blokkades, des te beter kan je als mens, ouder of kindercoach functioneren.

Wat leer je:

De workshop heeft als doel om je een dieper inzicht te geven in de meer onbewuste ‘lagen’ van gezinnen en families, en in wat mogelijke oorzaken kunnen zijn van problemen en verstoringen.

Je gaat begrijpen vanuit welke drijfveer en liefde een kind een bepaald gedrag vertoont, waardoor het veel gemakkelijker wordt er anders naar te kijken en anders te kunnen handelen.

Daarnaast zal je door het verkrijgen van nieuwe inzichten en het opdoen van ervaringen zelf beter in staat zijn om je eigen plek binnen je eigen leefomgeving in te nemen, waardoor je meer kracht, balans en rust zult ervaren, en sterker in je professionele kindercoach-schoenen zal kunnen gaan staan.

Doelgroep

- kindercoaches
- leerkrachten
- kinderyogadocenten
- andere beroepskrachten die werken met kinderen

Ervaring Conny Koolen

De training Systemisch kijken naar kinderen in januari 2017 gevolgd. De training kan ik iedereen die werkt met (zorgt voor) kinderen aanbevelen.
Mieke en Gert- Jan hebben een mooie training samengesteld. Iedereen heeft de ruim de tijd voor zijn eigen stuk.