De weideblik gecertificeerd

De Weideblik biedt naast erkende opleidingen ook deelname aan certificering. Zie voor deelname informatie KRWB. De KRWB is ook erkend als beroepsvereniging.

CRKBO Instelling

De opleidingen van De Weideblik staan geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).De Weideblik voldoet daarmee aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten Kort Beroepsonderwijs. Uitgangspunten die erkenning tot gevolg heeft zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. Opleidingen van De Weideblik zijn door deze erkenning vrijgesteld van BTW.

Synlogo

De Weideblik is aangesloten bij het SYN; Samenwerkende Yogadocenten Nederland. De Weideblik wil daarnaast een actieve bijdrage leveren voor een certificering op een hoog niveau en is initiatiefnemer van de KRWB. Het is een Kwaliteitsregistratie voor meerdere (5) disciplines op ons vakgebied. Voor de deelnemers uit het KRWB-register biedt het erkenning en herkenning van je activiteiten naar klanten en een aantal collectieve voordelen voor de deelnemers.

De KRWB voldoet aan de A-Status van de Stichting Adiona (beroepsorganisatie voor professionals) en de KRWB is erkend als beroepsvereniging.

Heb je interesse om te bepalen of jij je ook kan laten registreren in de KRWB, dan nodig ik je uit contact op te nemen met De Weideblik. Je kunt dan vrijblijvend het hele document aanvragen met meer informatie over de kwalificaties, de voorwaarden van registratie en het inschrijfformulier. Je kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..