Ervaringen docent Baby-Peutermassage

Esther Terpstra:
Ik wilde graag meer met massage gaan doen. Na te hebben gezocht kwam ik op de website van “De Weideblik”. Maar ja... helemaal naar Wageningen..... Ik heb nog vele andere websites bekeken, maar had bij geen enkele andere het goede gevoel dat ik bij “De Weideblik” wel had. En dus.... de stoute schoenen aangetrokken en me opgegeven waar ik nog geen dag spijt van heb gehad!
Wat een verrijking om deelgenoot te mogen zijn van deze groep die allemaal hetzelfde doel hebben: liefdevol omgaan met kinderen! En wat hebben we veel geleerd! En wat heb ik er van genoten om dit met mijn dochter in praktijk te brengen!
Gea, dankjewel voor alles wat ik van je heb mogen leren! Jouw rust, jouw gedrevenheid, de manier waarop je het doet, stimuleert enorm!

Evelyn Sleifer:
Vanwege de combinatie massage met yoga ben ik bij De Weideblik terecht gekomen. Op basis van de informatie op de website kreeg ik de indruk dat hier breder gekeken werd naar het kind. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Dankzij de informatie van Gea, het oefenen van de massages, de ruimte voor vragen en voor je eigen beleving, maar ook dankzij de prettige sfeer in onze kleine groep van cursisten. Nu ben ik vol vertrouwen en met enthousiasme gestart met mijn eigen praktijk: www.blijehanden.nl

Saskia van Dijk:
Degene die mij het meest inspireren zijn de kinderen waar ik mee werk. De docentenopleiding kinderyoga was een inspiratie voor mij om deze opleiding te gaan volgen, ik wilde me graag verder verdiepen in de ontwikkeling van baby’s en peuters. Ik volg de kinderen van baby tot kleuter en vind het leuk om de kinderen op een plezierige manier te ‘helpen’ ontwikkelen. Ook nu heb ik veel geleerd waar ik weer veel lessen mee kan samenstellen. Tijdens de opleiding vond ik veel inspiratie bij mijn medecursisten. We kwamen allemaal vanuit een andere achtergrond naar deze opleiding, juist daardoor konden we veel van elkaar leren. Gea, bedankt voor deze uitgebreide en inspirerende opleiding!