Ervaringen holistische kindercoaching

Eva Meulenbeek, Lichtenvoorde

De opleiding holistisch kindercoach heeft mij veel praktische oefeningen aangereikt en daarmee een goede kijk gegeven op de diverse mogelijkheden die er zijn in het werken met kinderen. De opleidingsdagen hadden een prettige en ontspannen sfeer, met mogelijkheden voor input van iedereen. Hierdoor kwam de lesstof goed tot leven.

Maureen Koot, Arnhem

Ik heb de lessen van Gea als inspirerend en bijzonder ervaren. In eerste instantie voor mezelf en daardoor uiteindelijk ook voor kinderen. De gebruikte methodes zijn breed inzetbaar en laagdrempelig. Daardoor kan het kind er zelfstandig mee verder en zichzelf bekrachtigen in het ZIJN.
De werkvormen heb ik als afwisselend ervaren en er was een duidelijke koppeling van de theorie naar de praktijk. Hoe mooi is het om te ervaren dat je met minimale middelen, via je eigen intentie, kinderen weer kunt laten ontdekken wie ze zijn en waar ze oprecht blij van worden?!]

Laurie Hoenders, Utrecht
Mijn ervaring tijdens het volgen van de opleiding Holistisch Kindercoach bij De Weideblik:
Ik ben Cranio Sacraal Therapeut daarnaast geef ik les en coach kinderen en volwassenen bij mijn paarden.
Ik was op zoek naar een werkwijze, materialen en methodes om meer aan te kunnen bieden vanuit ervaringsgerichtheid. Dat heb ik gevonden!

Omdat ik tijdens mijn werk als Cranio Sacraal Therapeut als vanzelfsprekend alles benader met een holistische kijk is deze opleiding voor mij een prachtige aanvulling in mijn praktijk. Gea biedt vele materialen/methodes aan en brengt kennis over op een prettige en goede manier zodat het mogelijk is voor iedereen dit op eenvoudige wijze te mogen integreren. Ik heb de opleiding als zeer positief ervaren en gebruik vele mothodes nu tijdens het werken met kinderen en paarden.

In maart 2015 ga ik bij de Weideblik de opleiding Kinderyoga volgen.

Gite van den Akker, Den Bosch
Ik vond het heel erg leuk en leerzaam om de opleiding holistische kindercoaching te volgen en anderen kunnen ook veel van je leren. Bedankt.

Imke Kneepkens-Ermers, Elst (Gld)
In de opleiding tot holistisch kindercoach zijn ons veel methodes aangereikt om vanuit het hart en intuïtieve wijze kinderen op creatieve wijze te kunnen begeleiden. Daarbij was ook veel ruimte om ons zelf te ontwikkelen als mens en coach in een fijne en veilige omgeving. Ik vond het een inspirerend avontuur.

Anita Humblet, Sleeuwijk
De opleiding Holistische kindercoaching was voor mij: uitgaan van het kind in zijn geheel, praktisch,inspirerend, verhelderend, zette mij aan tot nadenken over wie ik ben als coach, visie verbredend wat betreft diverse methodes en technieken, leuke mensen leren kennen, plezier, het coachen als een geheel zien ( verbondenheid, alles heeft met elkaar te maken). De docentenopleiding kinderyoga was voor mij een mooie aanvulling en ondersteuning hierop.