Nieuws

Nieuw handboek Baby-yoga: samen in beweging

coverBabyyogaGeschreven door Gea Scholtens, eigenaresse van De Weideblik

Dit vrolijke boek over yoga voor baby’s (0 tot 1 jaar) is vooral praktisch: er staan meer dan honderd speelse oefeningen, massages, versjes en liedjes in.Ook wordt aandacht geschonken aan het dragen van de baby, gezondheidstips en massagemiddelen. Vele foto’s en tekeningen verduidelijken de oefeningen en maken het boek tot een kleurrijk geheel.

Ouders, grootouders en professionals kunnen zich er dagelijks door laten inspireren. Door aanraking, yoga en massage kunnen ze de band met de baby op een ontspannen en positieve manier verstevigen – een liefdevolle vertrouwensbasis voor verdere ontwikkeling.

Tip: Het boek kan ook een mooi kraamcadeau zijn of een leuk cadeau voor de feestdagen.
Meer informatie over het Baby-yoga boek vind je hier.

 

Artikel Baby Yoga in het tijdschrift Yoga Magazine februari 2016 door Gea Scholtens - Stiekema

Klik op onderstaande foto voor het artikel.

Artikelbabyyogafebruari2016

Subsidie KMO-portefeuille

De Weideblik is geregistreerd als dienstverlener van de KMO-portefeuille in Vlaanderen (België). Dat maakt het voor veel deelnemers aan onze opleidingen uit Vlaanderen mogelijk een groot deel van de kosten vergoed te krijgen bij de subsidiegever. Vraag bij De Weideblik naar de mogelijkheden voor “buitenlandse deelnemers” en de prijs voor deze cursus. Deelnemers uit Vlaanderen (België) die verwachten dat ze voor subsidie in aanmerking komen, kunnen voor meer informatie contact opnemen met De Weideblik, maar ook kijken op vlaio/kmo-portefeuille 

Kinderyogabordspel

kinderbordspel2Het kinderyogabordspel is ontstaan tijdens de kinderyogalessen van Paul Vrenken. Alle 36 oefeningen hebben inbreng van kinderen in zich; ze zijn dus door én voor kinderen. Het uitgangspunt is om kinderen door middel van spel, ontspanning, yoga en Tai Chi-elementen in hun kracht te brengen. Waardoor ze beter in hun vel zitten en meer in hun kracht komen.

De weideblik heeft het kinderyogabord spel te koop. Om dit spel te bestellen of indien je hier meer informatie over wilt, neem contact op met De Weideblik. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-11772723. Het spel is € 24,50 exclusief verzendkosten, het is ook mogelijk het spel af te halen.

10 jarig bestaan van De Weideblik!

In maart 2004 ben ik als één van de eerste in Nederland met de opleiding Kinderyoga gestart. Een heel bijzonder jaar voor de opleiding Kinderyoga die ik altijd met veel plezier en enthousiasme heb gegeven en nog geef. De laatste 10 jaar is De Weideblik standvastig en op een mooie manier gegroeid. Dit heeft geleid tot een grote vraag naar de opleidingen van De Weideblik en inspireert mij tot het ontwikkelen van nieuwe ideeën en creatieve oplossingen. Het regelmatig volgen van workshops en trainingen zijn daarop van positieve invloed. Zo blijven de opleidingen zich ontwikkelen en draag ik deze met passie over.
Na 10 jaar is het moment aangebroken om een kwaliteitsregistratie op te zetten.

Certificering, erkenning en herkenning Kwaliteitsregistratie KRWB

Wil jij ook een erkenning en herkenning van je activiteiten, dan nodigen wij je graag uit, om je in te laten schrijven in het erkende kwaliteitsregister van De Weideblik; KRWB, een kwalificatie op 5 disciplines. Het KRWB levert een keurmerk en registreert een kwalificatie op hoog niveau, is goed toegankelijk, zonder winstoogmerk en met lage kosten voor de deelnemers. Lees meer over de voordelen in de nieuwsbrief over deze Certificering en de informatie onder het menu “Certificering”.

Beroepsvereniging

De KRWB van De Weideblik is sinds 2016 ook erkend als beroepsvereniging.

 

Nieuwsbrieven

Klik hier voor de Nieuwsbrief november 2017

Klik hier voor de Nieuwsbrief juni 2017

Klik hier voor de Nieuwsbrief september 2016

Klik hier voor de Nieuwsbrief maart 2016

Klik hier voor de Nieuwsbrief september 2015

Klik hier voor de Nieuwsbrief juli 2015

Klik hier voor de Nieuwsbrief KRWB maart 2015