Anouk Staal

Mijn naam is Anouk Staal en ik ben aan de Weideblik verbonden als docente Hypnobirthing. Ik woon in Ede en ben moeder van Laure (2019) en Bram (2021). In mijn werk houd ik mij vooral bezig met het trainen en coachen van teams en individuen binnen het bedrijfsleven. Daarnaast heb ik in 2019 met veel plezier de opleiding tot Hypnobirthing docente gevolgd.

Voordat mijn dochter geboren werd, merkte ik tijdens de zwangerschapsyoga op, dat er veel angst heerst rondom geboorte. Het voelde onaangenaam om in een omgeving te zijn met meiden die zo tegen de geboorte opzagen en negatieve verhalen verspreidden. Het beïnvloedde mij. Ik zocht naar een zachte omgeving waarin ik met de juiste voorbereiding kon uitkijken naar de geboorte. En die vond ik in een Hypnobirthing cursus. Ik leerde hoe een vrouwenlichaam werkt tijdens het geven van geboorte en dat het ontspannen van lichaam en geest van grote invloed is op het soepel laten verlopen van dit proces. Angst heeft het tegenovergestelde effect.

Tijdens de 5 Hypnobirthing lessen bereid je je samen met je partner voor op de geboorte met behulp van kennis, (zelf)hypnose, ademhalingstechnieken, massage en visualisatie. Jullie maken samen een geboorteplan, zodat je kan uitkijken naar deze prachtige levensgebeurtenis ❤️

Kijk bij zwangerschapsyoga wanneer de lessen worden gegeven. Tussen de lessen door oefen je met je partner en zo heb je hier voldoende gelegenheid voor. Het is ideaal als je bij aanvang tussen de 20 en 30 weken zwanger bent. Er is plek voor maximaal 5 koppels dus meld je snel aan om verzekerd te zijn van deelname. Gea Scholtens geeft op de zwangerschapsyoga bij De Weideblik en deze lessen kunnen, indien gewenst, onafhankelijk van elkaar worden gevolgd en sluit mooi op elkaar aan.
Kijk voor meer info op geboortewaves.nl, stuur een mail naar anouk@geboortewaves.nl of bel 0627578922

Groetjes Anouk

Contactformulier

Gebruik dit formulier om contact op te nemen. U kunt ook bellen naar 0611772723 of mailen naar info@deweideblik.nl