Gea Scholtens

Gea Scholtens-Stiekema, docent en eigenaresse van De Weideblik

Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen.
Het activiteiten aanbod van de Weideblik is ontwikkeld door Gea.

In 2004 ben ik gestart met Yoga,- Massage- en Trainingscentrum De Weideblik.
Mijn werkervaring heb ik opgedaan; in de kraamzorg, als pedagogisch medewerker, coördinator en pedagogisch trainer in de kinderopvang en gewerkt in het management team van een kinderopvanginstelling. Vanuit mijn veelzijdige achtergrond, mijn brede ervaring in het werken met kinderen, leiding geven en het geven van cursussen, ben ik gespecialiseerd vanuit verschillende gezichtspunten.

Na mijn pedagogisch en didactische opleidingen heb ik de volgende docenten opleidingen en trainingen gevolgd; babymassage, kinderyoga, zwangerschapsyoga, Yoga docent, ouder-kindercoach, Reiki, voetreflexologie, lachyoga leader en tekenen met kinderen.

Ik geef de opleidingen en de yogalessen met veel plezier en werk regelmatig samen met professionele gastdocenten. Zij leveren een essentiële bijdrage tijdens de opleidingen.

De yogalessen worden gegeven door verschillende yogadocenten. Een prettige samenwerking en het geeft een positieve aanvulling op de opleidingen en de yogalessen.
Naast de activiteiten op De Weideblik geef ik workshops aan beroepskrachten op scholen en bij kinderopvanginstellingen.
Graag wil ik mijn vakkundigheid, inspiratie, enthousiasme en liefde voor het werken met kinderen overbrengen, zodat jullie het op een creatieve en mooie manier kunnen gebruiken in je eigen werkomgeving.

Door alle ervaringen raken kinderen mij altijd in het bijzonder en is het voor mij heel duidelijk en belangrijk om vanuit de holistische wijze te werken. Het draagt ertoe bij om kinderen een veilige basis te geven. Kinderen kunnen zich hierdoor verder ontwikkelen op een mooie manier die bij hun past. Het maakt kinderen op een zachte wijze krachtig, in verbinding met zichzelf en met anderen. We kunnen niet van alle kinderen dezelfde sterren maken, maar we kunnen ze wel allemaal laten schitteren.

Contactformulier

Gebruik dit formulier om contact op te nemen. U kunt ook bellen naar 0611772723 of mailen naar info@deweideblik.nl