Jaccolien Heikoop

Ik ben Jaccolien Heikoop en woon samen met mijn vriend in Heteren dicht bij de natuur langs de Rijn en heb 4 bonuskinderen.
Naast mijn hectische werk in het vastgoed heb ik altijd sterk de behoefte om rust en bewustwording in mijzelf te vinden. Vanaf 2003 ben ik naast mijn werk in het Vastgoed diverse energetische opleidingen gaan volgen en daarmee kwam ik ook steeds meer in aanraking met yoga en met de zin van yoga. Vanaf 2006 ging ik steeds meer yogalessen volgen en merkte zelf steeds meer de uitwerking ervan. Wanneer ik goed in mijn lijf aanwezig ben, merk ik dat dit mij beter doet functioneren.

Om de dagelijkse dingen goed aan te kunnen helpt een fit en soepel lichaam. Daarnaast vind ik het ook van belang dat lichaam en geest in balans zijn. Ik ontdekte zelf dat de Yoga in een Flow op het ritme van de ademhaling voor mij het meest prettig is. Je hoofd en lijf moeten dan samenwerken. De Vinyasa doet dit en vraagt daarnaast ook kracht waardoor je je spieren ook meteen traint. Voor mij een leuke en fijne combinatie. Ik neem je daar graag in mee. Voor diegene die het rustiger willen doen kan dat ook heel goed in een Slow Flow. Er wordt dan meer tijd genomen voor de houdingen en ademhaling.

Vanaf september ga ik met de opleiding Shape en Slim yoga beginnen dat dieper ingaat op het nut en de uitwerking van yoga op je lichaam en geest. Ook wordt er gewerkt aan stress- reductie.  Voor wie op een leuke manier aan zijn/haar gezondheid wil werken en hoe dit meer te integreren in je dagelijkse leven. Binnenkort lees je daar meer over. Zo kan het voor iedereen leuk zijn om yoga te beoefenen. Want yoga moet vooral leuk zijn! Ik ontmoet je met veel plezier in mijn lessen.

Contactformulier

Gebruik dit formulier om contact op te nemen. U kunt ook bellen naar 0611772723 of mailen naar info@deweideblik.nl