jeannette hofkamp

Jeanette Hofkamp

Jeannette Hofkamp, Yoga- en Zwangerschapsyogadocent

Ik geef Hathayoga en Zwangerschapsyoga op Yogacentrum De Weideblik in Wageningen. Na mijn studie aan de WUR ben ik jaren werkzaam geweest als Projectleider Bodemsanering bij de overheid. Tien jaar geleden besloot ik het roer om te gooien. Inmiddels heb ik 5 kinderen en heb ik mij een periode met veel plezier aan mijn gezin gewijd. Zwangerschapsyoga was mijn eerste kennismaking met yoga, ongeveer 22 jaar geleden.
Uit behoefte aan verdieping en bezinning heb ik de opleiding tot yogadocent gevolgd in Ellecom en daarna een specialisatie tot Zwangerschapsyoga docent. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd op gebied van massage en lichaamswerk.
Regelmatig volg ik cursussen en bijscholing. Inmiddels geef ik alweer een aantal jaren met veel liefde les in Hathayoga op verschillende locaties, ook buiten in de natuur en daarnaast geef ik ook Zwangerschapsyoga. Ik vind het prachtig te zien hoe iedereen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden yoga kan beoefenen en daarbij de grenzen voor zichzelf verlegt.

Contactformulier

werkt het formulier niet? mail dan naar info@deweideblik.nl