linda kardos

Linda van Olderen

Hallo allemaal: Mijn naam is Linda van Olderen, Yoga – en Kinderyogadocent.
Na een lange tijd als danseres en dansjuf te hebben gewerkt zocht ik een manier om het plezier van bewegen en de aandacht voor je persoonlijkheid te combineren in een kinderles. In 2005 heb ik, met veel plezier,  mijn opleiding kinderyoga docente afgerond bij Gea Scholtens van Yoga-, Massage- en Trainingscentrum  De Weideblik in Wageningen. Deze opleiding gaf mij de mogelijkheid om alle aspecten die ik zocht voor een dynamische les te combineren met massage en visualisatieoefeningen.
Naast kinderyogadocente ben ik ook Hatha yoga docente voor volwassenen en geef ik ook les aan ouderen. Regelmatig laat ik mij bijscholen, zodat ik elke keer weer nieuwe input krijg om de lessen avontuurlijk te houden.
Bij De Weideblik geef ik ook Kinderyoga en de workshop Yoga Nidra.

Wat is KINDERYOGA?
Tijdens een kinderyoga les gaan we op avontuur. We gaan een ontdekkingstocht maken door ons lichaam, onze ademhaling, gedachten en zintuigen. Dit doen we elke week met een ander thema. We gaan naar de muziektuin, een oerwoud vol dieren of naar het stenen heelal. Door al deze bijzondere ervaringen leren de kinderen wat er gebeurt in het lichaam als je houdingen aanneemt, manieren om te ademen, waar je grenzen liggen en wat ze wel of niet fijn vinden. De kinderen worden soepeler en krachtiger en kunnen heel even zichzelf zijn. Ze komen tot rust in de wereld van zichzelf. Bij mooi weer hebben we alle ruimte om de lessen buiten te geven.
Nieuwsgierig geworden? Kom eens een proefles meedoen!
Of kijk voor meer informatie bij kinderyoga.

Wat is Yoga Nidra?

Contactformulier

Gebruik dit formulier om contact op te nemen. U kunt ook bellen naar 0611772723 of mailen naar info@deweideblik.nl