Sabrina gastdocent

Sabrina Jansen

Hoi , ik ben Sabrina
Een duizendpoot die van dansen houdt 🙂
Vrolijk en optimistisch, creatief en graag verbonden met de natuur en alles wat om ons heen is.
Ik houd me bezig met filosofische vraag stukken zoals Wat is “ki”, wie zijn wij, hoe kan je tappen uit de oneindige alwetendheid? enz. Als tegenhanger ben ik graag fysiek actief. Karate en Kung Fu waren mijn sporten. Ik heb gewerkt als Sociale vaardigheidstrainer, training “agressiebeheersing” gegeven voor jongeren met een taakstraf, en
gewerkt als fitnessinstructrice. Op dit moment geef ik les op verschillende locaties als (hatha-/power-)Yoga docent, dans docent (pole-art / bellydance), Reiki-teacher en geef ik (hotstone-)massages.

Bij de weideblik verzorg ik sinds sept’17 de donderdag ochtend les, yoga voor ouderen. De les balanceert tussen rustig en uitdagend. Ademhaling, houding en ontspanning zijn standaard aandachtspunten in de les. Soms staan andere onderwerpen centraal, bijvoorbeeld “balans” of “verplaatsing”. Ik vind de sfeer in de les heel belangrijk. Dat er een open sfeer is, dat iedereen er mag zijn, dat je respect hebt voor elkaar en jezelf. Dat je opzoek gaat naar je mogelijkheden en luistert naar je onmogelijkheden.

Je lichaam heeft je zoveel te vertellen! Fascinerend!

Contactformulier

Gebruik dit formulier om contact op te nemen. U kunt ook bellen naar 0611772723 of mailen naar info@deweideblik.nl