Shirley Jansen

Shirley Jansen

Shirley Jansen – van der Voet Docent babymassage met yoga

Mijn naam is Shirley, ik ben getrouwd, moeder van 3 prachtige dochters (2009, 2012 en 2014) en geef babymassage met yoga bij de Weideblik. Gea heeft het nieuwe boek over babymassage met yoga uitgegeven en geeft deze lessen ook.

Na een studie scheikunde aan de Radboud Universiteit heb ik gewerkt als wetenschappelijk onderzoeker, sales engineer en recruiter in de chemische en farmaceutische industrie. Na de geboorte van mijn tweede dochter merkte ik al snel dat ik meer tijd en aandacht aan mijn gezin wilde besteden. Daarom heb ik het roer omgegooid en ben begonnen met zowel de opleiding docent baby – en peutermassage met yoga als docent peuter – en kleuteryoga bij de Weideblik in Wageningen. Door mijn verkregen enthousiasme ben ik me verder gaan verdiepen in ontspanningsmassage en voetreflex. Ook ben ik momenteel bezig met een opleiding mindfulness voor kinderen. Dit alles omdat ik merk dat wanneer een baby of kind ontspannen is, dit zo veel meer rust en plezier geeft. Hierop aansluitend ben ik vanaf 2015 begonnen met mijn eigen bedrijf Ontspannen uk.

Mijn interesse voor babymassage met yoga is ontstaan door het zien van de positieve effecten die het had op mijn tweede dochter. Mijn dochter had reflux en zat daardoor niet altijd lekker in haar vel. Door haar regelmatig te masseren, zag ik haar steeds meer ontspannen en beter opgewassen zijn tegen de ongemakken die de reflux met zich meebracht. Maar daarnaast ook door het plezier wat we samen hadden; een moment van volledige aandacht van mij voor haar. Nog steeds vinden alle drie mijn dochters het heerlijk om gemasseerd te worden. En yoga oefeningen doen we tegenwoordig spelenderwijs tussendoor.

Contactformulier

Gebruik dit formulier om contact op te nemen. U kunt ook bellen naar 0611772723 of mailen naar info@deweideblik.nl